Βοήθεια – Συχνές Ερωτήσεις

Τεχνοτροπίες

Δυστυχώς δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Πάντα εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε, για τι σκοπό, τι ποσότητα, τι κόστος θέλουμε να πετύχουμε, τι ποιότητα ρούχου, ποιότητα υλικού, χρόνος παράδοσης αλλά και σημαντικότερο ποιο είναι το γούστο του καθενός.

Από τη στιγμή που μας δίνετε τις πρώτες πληροφορίες (σχέδιο, σκοπός, ποσότητα, χρονικοί περιορισμοί, οικονομικοί περιορισμοί), μέσω της εμπειρίας μας και της τεχνογνωσίας μας θα σας κατευθύνουμε στις βέλτιστες λύσεις.

Ναι, διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς με απ’ ευθείας εκτύπωση πάνω στα ρούχα. Πρόκειται για τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, με εκπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο λόγω του χρόνου που απαιτείται για την παραγωγή του κάθε tshirt, είναι ενδεδειγμένος για λίγα κομμάτια ή μικρή παραγωγή μέχρι 100 τεμάχια.

Στα λευκά ή ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια  μειώνεται και ο χρόνος παραγωγής αλλά αυξάνεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα του αποτελέσματος.

Το βινύλιο είναι μία εξαιρετική περίπτωση για μία μεγάλη σειρά σχεδίων όπως αν έχουμε να κάνουμε με σκέτα γράμματα ενός χρώματος ή οριοθετημένα σχέδια με σαφές περίγραμμα, χωρίς σκιάσεις.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα από υλικά (αφρός, ανάγλυφα, φωσφοριζέ, γκλίτερ κοκ) με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε απίθανα σχέδια. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλ είναι μία μέθοδος εκτύπωσης μεταξοτυπίας που μεταφέρετε μέσω του χαρτιού και ειδικής πρέσας.<br>Ναι κάνουμε, είναι μία τεχνοτροπία την οποία συνιστούμε, αλλά σε περίπτωση που θεωρούμε ότι είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για τις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να είναι παραγγελία τουλάχιστον 30 κομμάτια και το κόστος θα εξαρτηθεί από τα πόσα χρώματα έχει το σχέδιο.

Φυσικά. Είναι μία διαφορετική τελείως τεχνοτροπία και για να είναι συμφέρουσα από οικονομικής άποψης θα πρέπει να παραγγελθούν  τουλάχιστον 20 κομμάτια.

Το κόστος είναι επίσης συνάρτηση του σχεδίου καθώς εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες τεχνοτροπίες η τιμή εξαρτάται από τις «βελονιές». Δεδομένο επίσης πως δεν μπορεί να επιτευχθεί φωτογραφική ποιότητα.

Κόστος

Οι τιμές εξαρτόνται από πολλές παραμέτρους όπως το σχέδιο, οι τεχνοτροπίες που θα επιλεχθούν, η ποσότητα, τα χρώματα και η ποιότητα. Σε γενικές γραμμές, ένα σκέτο μπλουζάκι με το δικό σας σχέδιο μπορεί να κοστίσει από €10 έως €20.
Οχι, η τιμή είναι ανεξάρτητη του μεγέθους της μπλούζας. Οι τιμές ωστόσο διαφοροποιούνται ανάλογα:

 • το είδος της μπλούζας
 • το σχέδιο που υπάρχει σε περίπτωση που το σχεδιάσετε μόνοι σας (η εφαρμογή υπολογίζει μόνη της το κόστος και εμφανίζεται σε αυτή ανάλογα το τι προσθέτεται).

Αποστολή

Φυσικά, απλά θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών και σε ορισμένες παραγγελίες απαιτείται προκαταβολή 50% ή ακόμη και προπληρωμή 100% για την εκτέλεση της παραγγελίας.
Εννοείται, τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας. Απλά ενημερώστε μας ώστε να μην έχουμε στείλει ήδη την παραγγελία.
Το κόστος απόστολής μέχρι 2 κιλά (ουσιαστικά μέχρι 10 μπλουζάκια) είναι €3 και αν πρόκειται για αντικαταβολή είναι + €1. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των €50 το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.
Συνήθως ένα 24ωρο και σε κάποιες νησιωτικές περιοχές περίπου 48 ώρες.

Το αργότερο πάντως, θα παραλάβετε εντός 5 εργάσιμων ημερών αφότου έχει γίνει η παραγγελία και εφ’ όσον:

 • η διεύθυνση παράδοσης είναι πλήρης και ακριβής
 • έχουμε επιβεβαιώσει την παραγγελία σας τηλεφωνικώς (στην πλειονότητα των περιπτώσεων)

Χρησιμοποιούμε μόνο μια υπηρεσία αποστολής, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex. Ο χρόνος παράδοσης είναι 24 ώρες αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 48 ώρες στην περίπτωση μερικών νησιών και απομακρυσμένων περιοχών.

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας απόστέλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex.  Συνήθως η παράδοση γίνεται πρωινές ώρες. Εάν δεν σας βρούνε στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει θα σας ενημερώσουν τηλεφωνικώς. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικασία Παραγγελίας

Φυσικά. Στα τηλέφωνα επικοινωνίας και τις ώρες λειτουργίας μας.
Μπορείτε μέχρι το στάδιο της παραγωγής.
Φυσικά, σε περίπτωση που κρίνουμε ωστόσο οτι απαιτεί αρεκτό χρόνο, θα υπάρξει ένα έξτρα κόστος για το σχεδιασμό που κυμαίνεται από €5 έως €15 και φυσικά θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων.
Οι επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές και τα χρηματικά ποσά που διαθέσατε δεν επιστρέφονται, εκτός της περίπτωσης που έχει γίνει λάθος από εμάς στην εκτέλεση της παραγγελίας.

Online Σχεδιαστικό

Οχι, δημιουργώντας το σχέδιο μπορείτε να μας πληροφορήσετε για την γραμματοσειρά που επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί, ακόμα και αν αυτή δεν αναγράφεται στις υπάρχουσες γραμματοσειρές. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε σχετικά με τη γραμματοσειρά που επιθυμείτε.

Μην ανησυχείτε, απλά ενημερώστε μας στα σχόλια.

Φυσικά! Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την μορφή που επιθυμείτε να έχει η στάμπα σας και εμείς θα φροντίσουμε να την μετατρέψουμε στην μορφή αυτή. Πώς μπορώ να μη φαίνεται το background;

Αν ανεβάσετε αρχεία .png ή αρχεία .gif με διάφανο φόντο θα εμφανίζεται στην εφαρμογή της ιστοσελίδας το διάφανο φόντο. Αρχεία .jpg δεν υποστηρίζουν διάφανο φόντο, ωστόσο εμείς μπορούμε να τα επεξεργαζόμαστε και να αφαιρέσουμε το λευκό φόντο όπου είναι εφικτό.

Το «γραφικό» δεν δουλεύει:

 • όταν το αρχείο που έχετε ανεβάσει έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στην ονομασία του (πχ. Λογότυπο.jpg)
 • όταν το αρχείο δεν είναι .jpg, .gif, .png (μόνο αυτοί οι 3 τύποι αρχείων υποστηρίζονται προς το παρόν)
 • όταν το αρχείο που έχετε ανεβάσει έχει κενά στην ονομάσία του (πχ. My picture .jpg)

Παρακαλούμε ελέγξτε αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω και αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ανεβάσετε γραφικό επικοινωνήστε μαζί μας.

Φυσικά. Απλά αν κάτι δεν είναι εφικτό μέσω της εφαρμογής, θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Φυσικά και είναι εφικτό μέσα από το σχεδιαστικό πρόγραμμα.

Ναι υπάρχουν. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία από το σύστημα και να επικοινωνήσετε μαζί μας για εκτύπωση σε διαφορετικά χρώματα ή τύπους μπλούζας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με διαφορετικούς τρόπους όπως:

 • Πληρωμή στην έδρα
 • Αντικαταβολή (πληρωμή στην παράδοση)
 • Πιστωτική κάρτα
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Paypal

Για προχωρημένους

Φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε λεπτομέρειες.

Φυσικά! Θα μας βοηθούσε να έχουμε διαθέσιμη την εταιρική ταυτότητα&nbsp; και πιθανώς θα χρειαστεί να επιλέξουμε μαζί από τα διαθέσιμα ρούχα (στολές, ποδιές, μπουφάν κοκ).

Αντιμετώπιση Τεχνικών Προβλημάτων

Παραγγέλνοντας μέσω του Μπλουζάκια δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα με τους περισσότερους φυλλομετρητές (π.χ. Firefox, Chrome).

Εάν έχετε τεχνικά προβλήματα, παρακαλώ ενημερώστε μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τις λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένων κάποιων πληροφοριών σχετικά με ποιο διακομιστή χρησιμοποιείτε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Αφού έχετε στείλει την παραγγελία σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η επιβεβαίωση στέλνεται εντός μερικών λεπτών αφότου έχει γίνει μια παραγγελία.

Εάν δεν λάβετε αυτήν την επιβεβαίωση, οφείλεται πιθανώς είτε σε ένα τεχνικό πρόβλημα είτε σε ένα λάθος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (π.χ. τύπο). Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλoύμε επικοινωνήστε μαζί μας.